Пране на килими и мокети

Пране на килими и мокети
 

Професионално машинно пране на килими и мокети 

На място във Вашия дом или офис

Упоритите петна по килими и мокети често ни разочароват, но защо трябва да купуваме нови всеки път, когато те се замърсят? Всички петна и замърсявания се премахват по-лесно, отколкото си мислите, а ние можем да се погрижим Вашите килими и тмокети да станат като чисто нови!

Червено вино, кафе, отпечатъци от лапи, петна от боя и храна… каквото и да е, ние ще го почистим. Доверете ни се и ние ще изперем изцяло Вашите килими и мокети. Ние ще върнем техният цвят и мекота, както в деня на тяхното закупуване.

Почистете своя любим килим на конкурентна цена с нас. Методите, които прилагаме, са изпробвани и тествани през годините, плюс нашият екип от всеотдайни професионалисти има богат опит в справянето дори с най-упоритите петна и замърсявания по Вашите скъпи килими и мокети.

Оборудвани сме с необходимата почистваща техника и модерни решения, които ни помагат да постигаме отлични резултати при почистването им всеки път.

Винаги третираме петната и други замърсявания преди да продължим с дълбокото почистване на килима, мокета или дивана Ви, за да сме сигурни, че оставяме деликатните текстилни подови настилки дезинфекцирани и безупречно чисти.

Предлагаме нашите услуги за почистване на всички видове килими и мокети.

Защо да изберете нас?

Нашия екип работи усилено, за да гарантира, че можете да се насладите на чисти килими и мокети във Вашия дом. Ние сме готови да поемем задачи, които изглеждам неразрешими на пръв поглед. Обадете ни се, за да организираме удобна за вас среща. Нашият екип предоставя почистващи услуги на килими с най-високо качество.

Резервирайте почистване, за да се възползвате от:

  • Сертифицирани и опитни служителии професионални почистващи машини
  • Екологично чисти препарати за почистване на всякакви текстилни тъкани и материи
  • Безплатен оглед при необходимостБез допълнителни такси, след първоначалната ни оферта

Поканете ни в дома Ви, за да го направим стилен и екстравагантен – като разкрием искрящите цветове на Вашия любим, макар и не толкова нов килим или мокет. Текстилните подови настилки често биват подложени на петна от храни, напитки, петна от домашни любимци. След нашата професионална и навременна намеса те ще изглеждат като чисто нови и престоят у дома ще бъде истинско удоволствие за Вас.

Методът за дълбоко почистване на килими, който използваме, е екстракция на замърсяванията с професионални машини.

Преди това повърхностите се третират със щадящи всякакви тъкани препарати. Тази процедура се използва за обработка както на килими и мокети, така и на мека мебел. Екстракцията се осъществява посредством високо налягане, което старателно изсмуква мръсотията от влакната на обработените тъкани.

Целия процес ускорява времето за почистване, без това да се отразява в безупречните резултати на почистването.

Ето как работи професионалното почистване на килими: Дюза под високо налягане изстрелва мощна струя вода и почистващ препарат дълбоко във влакната на килима, мокета или дивата. Смукателният маркуч работи едновременно, за да извлече обратно водата и почистващия препарат, заедно с цялата мръсотия и прах, за да остави тъканите дълбоко почистени. Накрайниците на нашите професионални почистващи машини могат да извлекат около 95% от течността. Професионалното почистване на килими е подходящо както за синтетични килими и дамаски, така и за такива от вълнени влакна.

Ние наистина знаем как да Ви предложим най-добрата услуга за изпиране на Вашия килим или мокет – машинно, на място във Вашия дом с подходящите препарати и професионална почистваща техника. След машинното изпиране са нужни около три часа да изсъхне.

Последвайте ни във Facebook!

Тагове: пране на килими | машинно изпиране на килим | пране на мокет | фирма за пране на килими по домовете

Безплатен оглед
+ 359 877 808 700
Без почивен ден
08:00 - 18:00 часа
Онлайн заявка