Почистване след ремонт

Почистване след ремонт

Почистване след ремонт и всякакви дребни ремонтни дейности

 

Защо да използвате нашата услуга за почистване след ремонт?

Разбираме колко е важно почистването на дома Ви след цялостен ремонт или частично извършени ремонтни дейности и знаем, че той трябва да бъде преведен в изряден вид възможно най-скоро, за да можете да преминете към неговото обзавеждане и декорация. Прахът и остатъците от строителни отпадъци и дейности, освен че внасят излишен хаус, са и нездравословни, а почистването им изисква професионално оборудване, грижи и внимание.

Нашият екип от висококвалифицирани служители е специализиран в почистването след ремонт, спазвайки стандартите за качество, здравословни и безопасни условия на труд по време на работата си на терен. Когато става въпрос за почистване след ремонтни дейности знаем, че всеки обект е различен, поради което отделяме време, за да обсъдим Вашите конкретни нужди, преди да започнем каквато и да е работа. Това включва и Вашите специфични изисквания за почистване, което ще ни помогне да изготвим персонален план на дейностите при почистване, който ще следваме стриктно. Едва след оглед и разговори с Вас, при пълна яснота за всички етапи и включени услуги при почистването, ние ще започнем същинската работа по него.

Професионално почистване след ремонт на дома

Върнете дома си към перфектната чистота с нашето почистване след ремонт, като може да ни се доверите за:

 • Всички професионални почистващи машини и препарати са осигурени от нас
 • Гарантирано отстраняване на следи от боя, строителен прах и остатъци от строителни отпадъци
 • Можете да добавите и почистване килими, тапицерия, външно почистване на прозорци и др.
 • Използваме на иновативни почистващи машини и консумативи за почистване. Всичко е включено в крайната цената в офертата, която ще Ви изпратим.

Защо да изберете нашето почистване след ремонт?

 • Професионална техникаПрофесионална почистваща техника
 • Почистващи препаратиПрепарати, щадящи Вашите повърхности и настилки и санитария
 • Гарантирани резултатиГаранция за качествена услуга, след която домът Ви ще бъде искрящ
 • Бърза реакцияОглед и оферта в най-кратък срок

Ние можем да превърнем Вашия имот в перфектно чисто място, след извършени ремонти дейности още днес  

Изцяло пълен пакет почистващи услуги

Доверете се на професионален и висококвалифициран почистващ екип, оборудван с най-висок клас почистваща техника и почистващи препарати. Достатъчно е да се свържете с нас и да заявите час за безплатен оглед и изготвяне на безплатна оферта за почистване на Вашия дом след ремонт. Ефективно почистване, с внимание към детайла. По време на нашия безплатен преглед, заедно  с Вас ще обсъдим всички почистващи дейности, които са необходими да се извършят в конкретния случай. Също така ще можете да ни споделите акценти, които са важни за Вас при извършване на почистването. Улслугата ни е изцяло персонална и всичко е строго индивидуало, в зависимост от типа на имота, вида на ремонта и замърсяванията, които са останали след него и следва да се отстранят.

Кога е необходимо да се възползвате от професионална фирма за почистване?

Нашата услуга за почистване след ремонт цели да вкара дома Ви в ред след извършени на някой от следните ремонтни дейности:

 • Ремонт и/или обзавеждане на кухня или баня
 • Преустройство на таванско помещение
 • Цялостен основен ремонт на дома или отделно помещение в него
 • Събаряне на стена
 • Усвояване на тераса

Използването на професионална почистваща услуга е необходима, за да си спестите време, средства за препарати и техника, и всякакви други главоболията, свързани с почистването на петна от боя и лак, фин строителен прах, следи от гипс, почистване след фугиране и много друго неприятни моменти след строителните дейности.

Забележка: Строителните работи трябва да са приключили, за да се извърши услугата.

Последвайте ни във Facebook!

Тагове: почистване след ремонт София | фирма за почистване след ремонт | почистване след строеж

Безплатен оглед
+ 359 877 808 700
Без почивен ден
08:00 - 18:00 часа
Онлайн заявка