Почистване на хотели и производства

Почистване на хотели и производства
 

Професионално почистване на хотели и производства

Нашия екип е наясно, че първите впечатления са от решаващо значение и чистотата, и уюта на рецепцията и хотелските стаи са изключително важно за Вашите клиенти.

Ние можем да Ви помогнем да поддържате хотела си чист и безупречен, благодарение на нашия квалифициран персонал, който ще Ви отмени в задължения Ви, свързани с поддръжка на блестяща хигиена.

При професионално почистване на хотели е важно да се вземе под внимание:

 • Чистотата на общите помещения като фоайе, рецепция и  лоби бар и ресторант.
 • Хигиената в ресторантна и кухнята.
 • Поддръжката и дезинфекцията на санирани възли.
 • Нивото на хигиена на хотелските стаи и коридорите.

Ние знаем, че в един хотел клиенти пристигат и заминават по всяко време на денонощието. Работим по график, което позволява дейностите по почистване да са  бързи и ефективни, за да гарантираме, че неудобствата за Вашите клиенти и персонал са сведени до минимум. Нашите почиствания са с гарантирано качество и със сигурност ще оставят Вашите гости с положителна нагласа за комфортен престой.

Благодарение на нашия екип от опитни, квалифицирани чистачи на хотели, ние можем да се справим с всички Ваши изисквания за почистване, като гарантираме, че Вашият хотел ще запази отличната си репутация по отношение на чистота и хигиената.

Нашите професионални услуги за почистване на хотели във всички райони на София са подходящи както за малки бутикови хотели, така и за големи вериги хотели.

Ако искате да поддържате професионален имидж и висок стандарт на хигиена, без да се налага да поддържате и управлявате собствен екип от служители, които да отговарят за почистването – обадете ни се!

Осигуряването на комфортен престой на гостите във Вашия хотел е наложително, което прави почистването от съществено значение. Повечето зони, като стаите за гости, коридорите и общите части, изискват ежедневно почистване на прах и минаването с прахосмукачка. Някои зони, като трапезарии и кухни, се нуждаят от основно почистване, за да можете да спазвате изискванията за висока хигиена.

Благодарение на нашата услуга за почистване на хотели, можете да оставите задачата за почистване на нашия екип, което ще Ви позволи да се съсредоточите върху основния си бизнес.

Дейностите при почистване на хотели включват:
 • Ежедневно почистване на всички стаи за гости на хотела и смяна на спално бельо.
 • Почистване на фитнес зали и зони с фитнес оборудване.
 • Почистване и прахосмучене на стълбищата, общите части, лобито, рецепцията и зоните за гости.
 • Почистване и дезинфекция на кухнята и бара, за да отговарят на хигиенните стандарти.
 • Почистване на всички завеси и тапицерия според нуждите.
 • Почистване и полиране на всички огледални стъкла и рамки. Почистване и дезинфекция на санитарните възли
 • Почистване и обезпрашаване на всички стени, врати, стълбища и парапети. Измиване и полиране и почистване на гладки подови настилки.

 

Почистване на производства

Предлагаме почистване на производствени бази. Услугите, които можем да предложим са разнообразни и се определят в зависимост от дейността, която се извършва, пространството, на което е разположено производството, типа машини, общ брой на прилежащи офис помещения, зони за почивка, съблекални на служителите и други.

Свържете се с нас за безплатен оглед, след което ще можем да изготвим персонален план и график за почистване на Вашите производствени площи.

Ние сме надеждна и доверена компания за индустриално почистване, с набор от услуги от обезмасляване на твърди подове до почистване на канали и облицовки. Независимо дали се нуждаете от основно почистване на Вашия склад като част от процеса на дейност, или сте производител, който търси специализирано почистване и дезинфекция на Вашата производствена база, ние сме почистващата фирма с опит и квалификация, за да изпълни работата по най-високите стандарти и изцяло по Ваши изисквания.

Тъй като промишлените обекти се различават много по размер, обхват и използване, да не говорим за предизвикателствата от самия работен промишлен процес, ние предлагаме цялостни индивидуални решения за почистване в индустриалния сектор.

Вижте още:

Последвайте ни във Facebook!

Безплатен оглед
+ 359 877 808 700
Без почивен ден
08:00 - 18:00 часа
Онлайн заявка