Почистване на ресторанти, кухни и скари

Почистване на ресторанти, кухни и скари

Почистване на ресторанти, кухни и скари

Ресторантите винаги са имали изключително високи стандарти за стриктна хигиена, но днес тези изисквания са още по-високи. Това е от изключителна важност, за да гарантирате приготвянето освен на вкусна храна, но и на храна, която няма да навреди на Вашите клиенти.

Не на последно място – за почистването на ресторантите следят редица институции, които могат във всеки един момент да влязат на инспекция за проверка на качеството на хигиената в помещенията за приготвяне на храна и уредите, с които се случва това.

За да си гарантирате, че всичко е безупречно чисто във Вашата кухня – от уредите до масите за заготовка на храна, доверете почистването на ресторанта си на нас!

Ние сме професионална почистваща фирма с дългогодишен опит и професионализъм в почистването на ресторанти, която ще Ви гарантира високо ниво на хигиена без компромис. Ние предлагаме основно почистване на кухни и ресторанти като гарантираме, че ще ги поддържаме чисти и дезинфекцирани.

Почистване на кухненско оборудване

Разполагаме с набор от професионални препарати за почистване, обезмасляване и дезинфекция на всички видове кухненско оборудване във Вашия ресторант. Използвайки обезмаслители и почистващи препарати с най-високо качество, ние почистваме и обезмасляваме вашите печки, скари, подготвителни зони и пекарни във Вашия ресторант.

Част от нашите почистващи услуги е почистването на аспираторите и филтрите им, почистване и полиране на кухни с витрини, почистване и полиране на неръждаема стомана (хладилни агрегати, подготвителни маси, защитни стени и др.), почистване на плочки, плотове и подове и почистване на кухненски тавани.

Почистване на кухненски подовите настилки в ресторанта и кухнята

Предлагаме и почистване на подовете в ресторанта, освен кухненските подове, изтривалки и первази. След премахване на всички дремни и едри отпадъци от пода, измиваме с гореща вода и обезмаслител за подове, след което изплакваме с чиста вода, за перфектно чист под.

Обръщаме специално внимание на почистването готварско оборудване, подготвителни маси, експо и сервиращи линии и хладилно оборудване.

По Ваше желание можем да дезинфекцираме и канализацията на мивките, за да гарантираме поддържането на необходимите хигиенни стандарти.

Доверете ни се! Ние сме екип с професионален опит в почистващите услуги. Държим на високото качество на предоставяните от нас почистващи услуги.

Предоставяните от нас услуги са еднократни и абонаментни. Предлагаме безплатен оглед на Вашия ресторант и кухня, обсъждане на нужните почистващи дейности и честота на тяхното изпълнение от нас, преди на изготвим крайна оферта.

Графика на посещение и почистване е изцяло съгласуван със Вас, за да не пречим на процеса на работа на ресторанта/кухнята. Освен графика, почистващите препарати, които ще използваме също ще бъдат обсъдени с Вас за предварително одобрение. Обадете се сега и заявете своя безплатен оглед!

Последвайте ни във Facebook!

Тагове: почистване на ресторанти | почистване на кухня | почистване на скара | фирма за почистване | почистващи услуги в София

Безплатен оглед
+ 359 877 808 700
Без почивен ден
08:00 - 18:00 часа
Онлайн заявка