Почистване на прозорци и витрини

Почистване на прозорци и витрини
 

Почистване на прозорци и витрини – бързо и качествено

Почистването на прозорци е услуга, която се забелязва само, когато не е направена или е извършена некачествено. Позволете на нас, екипът на The Old Cleaners да изчистим Вашите прозорци и витрини – буквално до блясък. Предлагаме почистване на прозорци и витрини за търговски, институционални и жилищни имоти.

Почистваме прозорци на сгради с всякакви размери, предназначения и функционалности.

Нашият екип от квалифицирани професионалисти за почистване на прозорци се гордее с качеството на своята работа и има задълбочен дългогодишен опит в предоставянето на тази почистваща услуга. Ние се отнасяме изключително сериозно към здравето, безопасността и защитата на нашите служители, и затова гарантираме, че прозорците на Вашият имот ще бъдат професионално почистени без компромис с безопасността, независимо от това колко са големи прозорците или витрините. 

Тъй като наши клиенти са от частни домове до заведения, барове, магазини и офиси, ние работим по стриктен, предварително изготвен и съгласуван с клиентите график за посещение и почистване на прозорците и витрините им, който е съобразен с времето, в което следва да не бъди смущавано нечие спокойствие или работен процес.

Ето това е още един добър довод, който ни прави перфектния партньор.  

Знаем, че препаратите, с които се третират стъклените повърхности са от изключително значение. В съчетание с правилния метод за почистване на прозорци, няма да се получат нежелани ефекти като следи от препарати, следи от подсушаване (тъмни ивици засъхнала мръсна вода), петна при подсушаване и полиране на стъклата.  

Нашите екипи използват най-ефективните препарати и методи за почистване на прозорци!

Нашите услуги гарантират, че получавате възможно най-добрия резултат за прозорците на Вашия жилищен имот или бизнес помещение. И не на последно място – получавате пълна гаранция за брилянтна чистота! Безпроблемно ще почистим всякакви замърсявания от прозорци и стъкла – натрупания прах и мръсотия, следи от графити и боя, замърсяванията вследствие на оксидация и следи от вода – всичко. Когато целостта на стъклото не е повредено (няма следи от напуквания, счупени хлътнали ъгли в дограмата), всякакви замърсявания, независимо от причинителите ще бъдат премахнати безупречно.

Почистващата услуга на The Old Cleaners „Почистване на прозорци“ можете да заявите както еднократно, така и абонаментно, с предварително уточнена честота и график на посещение и почистване от нас.

Основни дейности при почистване на прозорци:

  • Преди да започнем с почистването на прозорците:Ще ви попитаме дали има конкретни помещения, в които бихте искали да почистим първо
  • По време на почистване:През цялото време носим протектори за обувките ни
  • При необходимост покриваме мебели, техника и декорация
  • Премахваме груби замърсявания и паяжини от прозорците
  • Почистваме прозорците с нужния препарат
  • Подсушаваме и полираме стъклата
  • Почистване на затварящите механизми на отваряемите части
  • Почистваме и подсушаваме дограмата и прилежащите первази
  • Премахваме и почистваме комарниците, при наличието на такива
  • Почистваме с четка пантите на отваряемите крила
След като приключим с почистването на прозорците във всяка стая, ще открием по-рано покритите мебели, техника и аксесоари ще спуснем отново всички щори и завеси, които сме събрали при почистването обратно в първоначалното им положение. Ще поставим почистени всички комарници на прозорците и вратите и те ще бъдат заключени точно както са били при пристигането ни. Удовлетвореност на клиентите След приключване ще ви уведомим, че работата е завършена и ще посочим всички проблемни области, които може да изискват допълнително внимание в бъдеще, напр. петна от твърда вода. Последвайте ни във Facebook! Тагове: Почистване на прозорци | Почистване на витрини | Почистваща фирма в София
Безплатен оглед
+ 359 877 808 700
Без почивен ден
08:00 - 18:00 часа
Онлайн заявка