Основно и абонаментно почистване на офиси

Основно и абонаментно почистване на офиси
 

Основно и абонаментно почистване на офиси

Еднократно и абонаментно почистване на офиси

Имате нужда от професионално решение за почистване на Вашите офиси от почистваща компания, на която можете да се доверите?

Ако имате нужда от фирма с дългогодишен опит в почистването, която безапелационно да поддържа хигиената във Вашия офис, тогава ние от The Old Cleaners сме точно екипът, от който имате нужда.

С дългогодишен опит в почистващите услуги, от търговски имоти до къщи и апартаменти, ние имаме професионалния опит да превърнем офиса Ви в идеално чисто и уютно място, подходящо за целодневна работа и посрещане на клиенти в изключително ведра обстановка. За да се осигури тази приятна атмосфера на работа, чистата и привлекателна среда е задължителна. С нашите професионални почистващи услуги ще получите всичко това.

Защо да използвате фирма за почистване на офиси?

Защо може да се наложи да наемете почистваща фирма за Вашия офис? Има много причини, поради които бихте искали да инвестирате в по-чисто работно пространство. Може би Вашия бизнес наскоро се е разраснал и се нуждаете от професионална подкрепа, за да поддържате всичко перфектно. Или може би сте се преместили в нови помещения, които се нуждаят от допълнителна помощ, за да ги поддържате чисти.

Услугата ни за почистване на офиси може да гарантира, че когато влезете на работното си място сутрин, то е свежо и обновено – готово и чакащо новия работен ден. За повишена мотивация на служителите и по-уютно работно място като цяло, поддържането на хигиената може да помогне много.

Нашата услуга за почистване на офиси Ви предоставя удобен и практичен начин да поддържате офисите си перфектни всеки ден от годината, като ви позволява да се занимавате с най-важното, без да се притеснявате за бъркотията и хигиената. Ние сме дискретни, бързи и се стремим никога да не безпокоим персонала Ви по време на нашите почиствания (ако това се случва в работно за тях време), като гарантираме най-добри резултати с минимални усилия. Ако търсите компания, която поставя нуждите на вашия бизнес на първо място, тогава ние сме идеалното решение.

Ние от The Old Cleaners предоставяме пълния набор от почистващи услуги за почистване на офиси.

Какво включва услугата за почистване на офиси?

  • почистване на общите офис площи,
  • отстраняване на замърсявания и изхвърляне на отпадъци,
  • почистване и подреждане на общи части,
  • почистване на всички помещения, бани, санитарни помещения, кухни и зони за почивка.

И всичко, което ще гарантира, че ще получите всички услуги, необходими за ослепителни резултати и висока хигиена. Независимо дали имате нужда от еднократно почистване на офис или от регулярно почистване по предварително изготвен и съгласуван от Вас график за почистване ние разполагаме със професионалния опит в почистването, за да се постигат отлични резултати всеки ден.

Еднократните почиствания на офиси са подходящи предимно:

Ако току-що сте се преместили в нов офис, който изисква основно почистване, или освобождавате офис помещение при изтичане на договора за наем, нашата услуга за основно почистване гарантира, че имотът ще изглежда искрящ за нула време.

И не на последно място: ведно с нашия професионализъм и дългогодишен опит гарантираме, че сме екип, на който напълно да се доверите. Свържете се с нас за безплатен оглед и изготвяне на оферта за почистване на офис.

Последвайте ни във Facebook!

Тагове: Абонаментно почистване на офиси цени | Почистване на офиси цени | Почистване на офиси софия | Основно и абонаментно почистване на офиси

Безплатен оглед
+ 359 877 808 700
Без почивен ден
08:00 - 18:00 часа
Онлайн заявка