Основно и абонаментно почистване на къщи

Основно и абонаментно почистване на къщи

Основно и абонаментно почистване на къщи: Как „The Old Cleaners“ ви предлага перфектната грижа за вашия дом.

Всяка къща заслужава да бъде безупречно чиста и уютна. Но със заетото ежедневие и разнообразието от отговорности, понякога е трудно да намерим време да се грижим за нея. В такива случаи професионалните услуги за почистване се превръщат в спасителния кръг. Фирмата за почистване „The Old Cleaners“ предлага както основно, така и абонаментно почистване на къщи, гарантирайки ви не само чистота, но и спокойствие и комфорт в дома ви.

Основно почистване на къщи

Основното почистване на къщи е незаменима услуга, която помага да се освободите от натрупаната мръсотия и да се възстанови блестящия блясък на вашия дом. „The Old Cleaners“ предлагат изчерпателно основно почистване, което включва:

  1. Прахосмукачка и пране на подове: Професионалното прахосмукачене и пране на подовете осигурява изчистен и безпроблемен завършек на всяко почистване.
  2. Почистване на повърхности и мебели: Почистването на всички повърхности и мебели отстранява праха и мръсотията, която може да се натрупа от ежедневната употреба.
  3. Почистване на бани и кухня: Баните и кухнята са областите, които изискват най-голямо внимание. Професионалното почистване на тези пространства осигурява хигиенична и безопасна среда за вас и вашето семейство.
  4. Почистване на прозорци и рамки: Чистите прозорци правят дома по-светъл и приветлив, а професионалното им почистване гарантира перфектен резултат.
  5. Почистване на пералня и съдомиялна машина: Редовното почистване на пералнята и съдомиялната машина помага за поддържането на тяхната функционалност и предотвратява появата на неприятни миризми и бактерии.

 

Абонаментно почистване на къщи

Абонаментното почистване на къщи е идеалното решение за онези, които искат да запазят постоянна чистота и уют в своя дом. „The Old Cleaners“ предлагат гъвкави абонаментни планове, които се приспособяват специално към вашите нужди и предпочитания. Тези планове включват:

  1. Редовни посещения: Почистването на къщата ви се извършва на редовни интервали, които вие определяте – ежедневно, седмично или месечно.
  2. Персонализирани услуги: Възможност за персонализирани услуги, включително почистване на определени зони, специални инструкции за почистване и други.
  3. Удобство и спокойствие: Абонаментното почистване ви осигурява удобство и спокойствие, като ви освобождава от необходимостта да се притеснявате за чистотата на вашия дом.

 

Независимо дали избирате основно или абонаментно почистване на къщи, „The Old Cleaners“ ви гарантират висококачествени услуги, които ще направят вашия дом чист, уютен и готов за посрещане на всички вашите гости. Спестете си време и усилия и се доверете на професионалистите, които ще се погрижат за вашия дом така, както би трябвало да се погрижвате вие самите.

Безплатен оглед
+ 359 877 808 700
Без почивен ден
08:00 - 18:00 часа
Онлайн заявка