Почистване на коли, камиони и каравани

Почистване на коли, камиони и каравани
 

Почистване на коли, камиони и каравани

Няма ли да е по-добре времето прекарано в почистване на Вашата кола, камион и каравана, да използвате за нещо много по-приятно и любимо? Какво по-добро решение да използвате професионална фирма за почистване, която да Ви отмени в тези дейности.

Ние можем да Ви освободим от това задължение, като гарантираме професионализъм и качество при извършване на почистващите дейности от наша страна.

Изцяло можете да се доверите на нашия висококвалифициран почистващ екип, както и да препаратите, които ще бъдат използвани при почистването на Вашата кола, камион или каравана. Нужно е само да направите заявка за почистване за определен ден и час, като предоставите подробности за вашия автомобил, къде ще се намира и посочите услугите за почистване на автомобила, от които се нуждаете.

Основните услуги, включени при почистване на коли, камиони и каравани са:

  • Външно почистване Това включва купето на превозното средство, прозорците, външните огледала, джантите и тасовете, с тествани и професионални препарати, щадящи всички разнообразни повърхности и материали на почистваните места.
  • Вътрешно почистване Почистване на табло, централна конзола и интериор на вратите, прахосмучене на под, стелки и багажник. Изпразване на пепелници, изхвърляне на боклуци и др.
  • Дезинфекциядезинфекция на повърхности с висока степен на допир за унищожаване на бактерии, вируси и други патогени.
  • Дълбоко почистване на седалки и тапицерия Висококачествените препарати за третиране на текстил и кожа ще бъдат използвани с изключителна грижа и внимание към детайла, за да почистят всички седалки и тапицерии, така че вътрешността на вашата коли, камион или каравана винаги да изглежда елегантна и да мирише на свежест.
Можете да добавите допълнителни персонални изисквания при почистване, в зависимост от спецификата и степента на замърсяване (вътрешно или външно).
Ето няколко примерни допълнителни опции при почистване на коли, камиони и каравани:
  • Детайлно почистване на силно замърсени фарове
  • Премахване на следи от камъчета, клони и други замърсявания от боята
  • Почистване на подвижен текстилен покрив на автомобил
  • Допълнително почистване и дезинфекция само с пара и други.

* За да можем да извършим почистването е важно да можем да паркираме в близост до Вашата кола, камион или каравана. 
Нашата цялостна услуга за основно почистване на интериора обхваща всеки детайл на автомобила от облицовката на покрива до стелките и килимите, като използваме професионални почистващи препарати, за да осигурим пълно и качествено почистване.
Можем също така да почистим вентилационната и климатичната система на автомобила, ако има неприятна миризма, предизвикани от различни бактерии, които се натрупват в тях със времето. Препоръчваме цялостно основно почистване на интериора, когато превозното средство преди това е превозвало куче или мирише на цигарен дим. Не на последно място – основното почистване на превозното средство може значително да подобри качеството на въздуха вътре, когато има постоянни неприятни миризми, причинени от разливания на напитки, цигарен дим или от домашни любимци. Знаете, че това са миризми, които остават до окончателното основно почистване на интериора. Бактериите са основната причина за неприятните миризми, така че трябва да премахнем, за да премахнем и миризмата.

Доверете ни се! Ние от The Old Cleaners най-добре знаем какво е необходимо за почистването на Вашата кола, камион или каравана, както и кои са най-точните препарати за това.

Последвайте ни във Facebook!
Безплатен оглед
+ 359 877 808 700
Без почивен ден
08:00 - 18:00 часа
Онлайн заявка