Основно и абонаментно почистване на домове

Основно и абонаментно почистване на домове
 

Основно и абонаментно почистване на домове

Знаем, че всяка къща или апартамент има своите специфики при почистване. Задачите при почистване са различни, в зависимост от размера на имота, начина Ви на живот и дори броя членове на семейството.

Ето защо ние от The Old Cleaners Ви предоставяме опция за еднократно основно почистване и абонаментно почистване на домове, като и двата варианта са изцяло съобразени с Вашите нужди и желано от Вас време.  

Абонаментно почистване на дома

Абонаментното почистване на дома Ви гарантира чист дом, като Вие решавате каква да бъде честотата на почистване, било то на дневна, седмична или двуседмична база. Вие правите своя персонализиран списък със задачи за почистване с приоритетни зони, които нашия екип ще следва стриктно при извършване на дейността ни. Освен това имате възможност при избора на препаратите, използвани при третирането на Вашите повърхности – при желание можем да използваме Ваши препарати или ние да използваме наш набор от почистващи средства. При желание от Ваша страна бихме могли да използваме едни и същи почистващи препарати всеки път при нашите посещения. Не е нужно дори да осигурявате някои инструменти за почистване като моп, кофа и други.

Някои от основните почистващи дейности (но не само), които извършваме при абонаментно почистване на апартамент или къща:

  • ВсекидневнаПочистване на прах, измиване на всички повърхности, забърсване на первази, почистване на мебели и изхвърляне на битови отпадъци.
  • Кухня Обезмасляване и измиване на всички повърхности, обезмасляване и почистване на всички кухненски уреди, както и всякакви други налични кухненски повърхности.
  • СпалняСпалня: Почистване с прахосмукачка, почистване на прах, почистване и полиране на всички повърхности, включително рамката на леглото, вратите и дръжките.
  • КоридорПочистване на всички рамки за картини и огледала, ключове за осветление и мебели в коридора, почистване на пода и первазите и освежаване на входната врата.
  • БаняПочистване на мивката, полиране на смесители и плочки, измиване на банята и дезинфекция на душ кабината и тоалетната чиния.

Какви са нашите основни почистващи услуги при основното и АБОНАМЕНТНО почистване на апартаменти и къщи?

Започваме с цялостно почистване в детайли на цялата Ви къща или апартамент по време на първите две почиствания. Старателно почистваме Вашия дом, със специално внимание към Вашата кухня и бани. Следващата стъпка за перфектно чист дом е основно да почистим Вашите спални и детски и гостни стаи.

Ще продължим да поддържаме това ниво на идеална чистота и строга хигиена във Вашия дом по време на следващите ни посещения, изцяло съобразен с Вашия график.

При всяко следващо посещение за почистване, ще предоставяме услуги, които включват (и не само):

  • Бани: Отстраняване на паяжини, почистване на прах, Почистване на подовите настилки, почистване и дезинфекция на душове и смесители в бани и тоалетни, почистване на душ кабини и вани, полиране на плочките и огледалата.
  • Спални помещение: Почистване на натрупал се прах от мебели и огледала, прахосмучене и измиване на подовете, премахване на паяжини, почистване на врати и дръжки.
  • Дневна: Почистване на прахта по всички мебели и техника, премахване на паяжини, почистване и дезинфекция на врати и дръжки,  прахосмучене и измиване на подовите настилки.
  • Кухня: Почистване на кухненските плотове и бар плотове, почистване на аспиратор, керамичен плот за готвене или кухненска печка, полиране на стъклени повърхности, почистване на мивки и хромирани елементи, измиване на всички уреди, общо почистване на прах и  паяжини.

Доверете се на нашия професионализъм за основно и абонаментно почистване на домове, дългогодишен опит и отговорно отношение.

Това ни прави надеждна почистваща компания с нужните качества и опит, на която можете да доверите чистотата и комфорта на своя апартамент или къща.

Последвайте ни във Facebook!

Тагове: основно и абонаментно почистване на домове | почистване на апартаменти цени | фирма за почистване софия | чистене по домовете | почистване на апартаменти софия

 
Безплатен оглед
+ 359 877 808 700
Без почивен ден
08:00 - 18:00 часа
Онлайн заявка